Yacht Club Games avslöjar nya Shovel Knight-uppdateringar inklusive ett helt nytt spel

Yacht Club Games höll en egen Direkt-stil presentation idag, främst för att fira 10-årsjubileet av Shovel Knight. Evenemanget inkluderade olika Shovel Knight-relaterade tillkännagivanden, inklusive avslöjandet av en helt ny spel.

Det nya Shovel Knight-spelet har ingen titel och visades inte, men Yacht Club bekräftade att det är under utveckling. De hintade också att olika ledtrådar om detta titels natur kan hittas i andra Shovel Knight-spel, såsom Shovel Knight Dig, Shovel Knight Pocket Dungeon, och Shovel Knight: Treasure Trove.

Studion säger också, “Vi är engagerade i att skapa en upplevelse som inte bara hedrar Shovel Knight-arvet utan också banbrytande, innovativa spelmechaniker. Det här är inte bara en annan uppföljare – det är ett modigt nytt äventyr som kommer att lansera Shovel Knight in i en helt ny dimension av spel.”

Vi får vänta och se vad detta nya spel är, men studion avslöjade en förbättrad version av det ursprungliga spelet kallat Shovel Knight: Shovel of Hope DX. Detta är i princip den definitiva upplagan av 2014 års indie-klassiker, med 20 nya spelbara karaktärer, en rewind-funktion, save states, online multiplayer, fusk och mer. Shovel Knight: Shovel of Hope DX har ingen utgivningsfönster eller tillkännagivna plattformar. När det gäller mindre uppdateringar, meddelade Yacht Club gratis DLC för Shovel Knight Dig (dess sista innehållspaket) och Pocket Dungeon.

Yacht Club gav också en uppdatering för Mina the Hollower, deras kommande action-äventyrsspel. En ny trailer erbjuder en montage av gameplay, och Yacht Club säger att projektet “närmar sig slutförandet av den initiala versionen av allt nivåinnehåll.” De planerar att spendera de kommande månaderna på att finslipa och förbättra gameplay. Yacht Club avslöjar att spelet har blivit större än väntat sedan det avslöjades 2022; det har nu en “expansiv” övervärld och RPG-element. Studion säger att man kan förvänta sig en stor gameplay-avslöjande inom en snar framtid.

För mer om Shovel Knight, kolla in vår recension av det ursprungliga spelet här. Du kan också titta på vår exklusiva dokumentär om skapandet av Mina the Hollower här.

Yacht Club Games höll en spännande presentation idag för att fira 10-årsjubileet av Shovel Knight. Under evenemanget avslöjade de flera spännande nyheter, inklusive en helt ny Shovel Knight-spel som för närvarande är under utveckling. Trots att spelets namn inte avslöjades, hintade Yacht Club om att ledtrådar om spelets natur kan hittas i tidigare Shovel Knight-spel, som Shovel Knight Dig och Shovel Knight Pocket Dungeon.

Studion lovade att det nya Shovel Knight-spelet kommer att vara banbrytande och innovativt, och inte bara en vanlig uppföljare. De planerar att ta spelet in i en helt ny dimension av spelupplevelse. Förutom det nya spelet avslöjade Yacht Club även en förbättrad version av det ursprungliga Shovel Knight-spelet, kallad Shovel Knight: Shovel of Hope DX. Denna upplaga av spelet kommer att inkludera flera nya spelbara karaktärer och spännande funktioner som rewind-funktion, online multiplayer och fusk.

Yacht Club gav också en uppdatering om deras kommande spel, Mina the Hollower, ett action-äventyrsspel. En ny trailer visade upp spelande från spelet och studion meddelade att de närmar sig slutförandet av allt nivåinnehåll. De planerar att fortsätta att förbättra och finslipa spelet under de kommande månaderna. Mina the Hollower har utvecklats till att bli större än förväntat och kommer nu att inkludera en “expansiv” övervärld och RPG-element. En stor gameplay-avslöjande förväntas inom en snar framtid.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top