Ta en titt på PlayStations kommande 5v5 hjälteskjutare.

Vi fick en första titt på Concord, PlayStations kommande 5 mot 5 multiplayer hjälteskjutare, under en State of Play förra månaden. Och förra veckan reste vi till Kalifornien för att prova på spelet. Du kan läsa Game Informers fullständiga recension av Concord här, men kort sagt: det känns fantastiskt och vi ser fram emot att spela mer.
Vi har många frågor kvar om spelets progression, säsongsmässigt innehåll, narrativt fokus och mer, men om de få timmar vi har spelat av Concord är någon indikation har utvecklaren Firewalk Studios åtminstone skapat en rolig och skön skjutare. I dagens New Gameplay Today pratar programledare Wesley LeBlanc om sitt besök på PlayStations huvudkontor för att spela spelet med Kyle Hilliard och hur han kände sig efter att ha testat 10 av spelets 16 hjältar och tre av dess spellägen.
Kolla in Concord NGT nedan:
Besök Game Informers YouTube-kanal för fler förhandsvisningar, recensioner och diskussioner om nya och kommande spel. Titta på andra avsnitt av New Gameplay Today här.

I en nylig artikel från Game Informer, fick vi en första titt på spelet Concord, en kommande 5 mot 5 multiplayer hjälteskjutare från PlayStation. Författaren berättar om hur de reste till Kalifornien för att prova på spelet och beskriver det som fantastiskt. Trots att det fortfarande finns många frågor kring spelets progression och innehåll, verkar utvecklaren Firewalk Studios ha lyckats skapa en rolig och engagerande skjutare enligt de tidiga testarna.

I den senaste episoden av New Gameplay Today diskuterar programledarna Wesley LeBlanc och Kyle Hilliard sin erfarenhet av att spela Concord efter att ha testat 10 av spelets 16 hjältar och tre av dess spellägen. De ger en närmare titt på spelet och delar med sig av sina intryck från sitt besök på PlayStations huvudkontor där de fick prova på spelet. Med många spännande detaljer att upptäcka och utforska, verkar Concord ha potential att bli ett populärt val för fans av hjältesskjutare.

För de som är intresserade av att se mer gameplay och läsa recensioner om Concord och andra nya spel, rekommenderas att besöka Game Informers YouTube-kanal. New Gameplay Today ger en djupdykning i spelvärlden och ger tittarna en bättre förståelse för vad de kan förvänta sig när spelet släpps. Med spännande möjligheter att prova på olika hjältar och spellägen, ser det ut som att Concord har mycket att erbjuda när det kommer till actionfylld underhållning.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top